Ένας πραγματικός παράδεισος φαγητού και διασκέδασης βρίσκεται στη Γλυφάδα (Δημητρίου Γούναρη 42) στην ταβέρνα τα «Λιθαρίτσια».

Η συγκεκριμένη ταβέρνα είναι φημισμένη όχι μόνο για τις πλούσιες και ποιοτικές γαστρονομικές προτάσεις της, αλλά και για τον πανέμορφο «κρυμμένο» κήπο της που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή με τη φυσική ομορφιά του.

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού γνωρίζουν καλά ότι το φαγητό αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν φροντίσει να φτιάξουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που δημιουργεί την αίσθηση του οικείου, του φιλόξενου, του σπιτικού.

Τα «Λιθαρίτσια» σας εγγυώνται την πιο νόστιμη και δροσερή απόδραση από την καθημερινότητα χωρίς να ταξιδέψετε μακριά από την πρωτεύουσα. Η αυλή που περιβάλλει το πανύψηλο πεύκο που δεσπόζει κεντρικά, μοιάζει περισσότερο με εξοχή παρά με κήπο ταβέρνας στην πόλη. Τα φυτά εποχής, τα ευωδιαστά λουλούδια, το παραδοσιακό παλιό πηγάδι και τα γραφικά φαναράκια εμπλουτίζουν το παραμυθένιο σκηνικό με φως και χρώματα.

Το καλοκαιρινό κλίμα που επικρατεί στην ταβέρνα τα «Λιθαρίτσια» ταιριάζει απόλυτα με τους λαχταριστούς μεζέδες, την παγωμένη μπύρα και την «ξελογιάστρα» ρακή που έρχονται στο τραπέζι σας. Οι παραδοσιακοί μεζέδες όπως το σουβλάκι και οι μπριζόλες συναντούν τα ψητά λαχανικά και τα υπόλοιπα σπιτικά πιάτα, μαγειρεμένα όλα με μεράκι και αγνά υλικά.

στη Γλυφάδα  Δημητρίου Γούναρη 42  167 77   τηλ.21 0961 9193