Κάθε Κυριακή η κουζίνα του Clumsies παραχωρείται σε ένα guest σεφ για να δημιουργήσει τη δική του πρόταση brunch

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κυριακάτικο ξύπνημα με βόλτες στην πόλη και στάση για brunch; Αυτήν την Κυριακή και για πολλές ακόμη Κυριακές του χρόνου, οι δρόμοι οδηγούν στο Clumsies, το οποίο εγκαινιάζει το Sunday Brunch Festival. Γνωστοί σεφ μπαίνουν στην κουζίνα και καταθέτουν τη δική τους πρόταση brunch, ενώ ταυτόχρονα το μπαρ ετοιμάζει τα ιδανικά συνοδευτικά για την περίσταση (Virgin Bloody Mary’s, non alcohol beverages, smoothies κτλ).

Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου τα ηνία θα πάρει ο Θάνος Φέσκος, sous chef του εστιατορίου Hytra και θα σάς προσκαλεί σε brunch από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα.

Για την συμμετοχή θα απαιτηθεί κράτηση. Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6971978948

Πρόγραμμα

11 Οκτωβρίου

Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των σεφ του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.

18 Οκτωβρίου

Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου CTC (Σίτιση), (1ο βραβείο Γαστρονομίας στην κατηγορία Μεσογειακή κουζίνα για Chef κάτω των 30 ετών).

Βέβαια, η λίστα με τους σεφ που θα συμμετέχουν μεγαλώνει συνεχώς και κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται και νέα ονόματα. Μέχρι στιγμής έχει προταθεί και έχουν αντίστοιχα εκδηλώσει επιθυμία να συμμετάσχουν οι ακόλουθοι: Παναγιώτης Γιακαλής, Χρόνης Δαμαλάς, Δημήτρης Κατριβέσης, Στέφανος Κολιμάδης, Δημήτρης Κοπαράνης, Ανδρέας Λαγός, Τάσος Μαντής, Σταμάτης Μαρμαρινός, Μιχάλης Νουρλόγλου, Γκίκας Ξενάκης, Μαριλού Παντάκη, Δημήτρης Σταμούδης.