Φουφού στο Περιστέρι: Για εξαιρετικές κρεατογεύσεις

Κάτι καλό... μυρίζει στην πλατεία Μπουρναζίου από τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας στους φίλους του καλού κρέατος και των ψαγμένων γεύσεων την ευκαιρία να εντρυφήσουν σε μια πανδαισία γεύσεων που ξεκινούν από το σουβλάκι και καταλήγουν ακόμα και σε... γκουρμέ επιλογές, όπως το κεμπάπ από νεροβουβαλο Κερκίνης.

Σ' έναν χώρο ζωντανό, φωτεινό και πρωτότυπο, με το ξύλο και το μέταλλο να κυριαρχούν, οι ιδιοκτήτες της «Φουφού» ξεκίνησαν ένα μαγαζί πρωτοποριακό για την περιοχή, τόσο όσον αφορά την αισθητική του, όσο και τα πιάτα του, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσουν ακόμα και τους απαιτητικούς ουρανίσκους που αρέσκονται στο καλό κρέας και στο σουβλάκια όπως... παλιά. 

Ζουμερά κρέατα μικρών παραγωγών, χορταστικές σαλάτες, σουβλάκια που θυμίζουν άλλες, πιο αγνές εποχές, παραδοσιακά πιάτα όπως κεμπάπ, γιαουρτλού, ντονέρ και μοσχάρι είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης. 

Η Φουφού, επίσης, έχει φροντίσει και για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, καθώς στο μενού του μαγαζιού βρίσκουμε πιάτα με γαλοπούλα και κοτόπουλο που μεν υστερούν σε θερμίδες, αλλά καθόλου σε γεύση!

Μια επίσκεψη στη Φουφού θα σας πείσει για όλα αυτά! 

Διεύθυνση: Παρασκευοπούλου 45 Περιστέρι, πλατεία Μπουρναζίου  τηλ. 57 26 346