Ένας χώρος που σε στέλνει δεκαετίες πίσω, διακοσμημένος αποκλειστικά με αυθεντικά αντικείμενα του παππού και της γιαγιάς και ατελείωτες φωτογραφίες και ενθύμια του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου.

Όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει και είναι ένα κουτούκι από την παλιά Αθήνα. Στα διπλανά τραπέζια δεν είναι απλά «κάποιοι άλλοι πελάτες»: είναι κομμάτι μιας μεγάλης παρέας που δημιουργείται κάθε βράδυ. Μετά από τους μεζέδες και αφού απολαύσεις τα γλυκά, σειρά έχει ο ναργιλές και η μουσική που μετατρέπουν το κουτούκι σε… διασκεδαστήριο.

Η ατμόσφαιρα είναι πάντα νεανική, πολύ φιλική για αυτό και πολύ εύκολα, με τη βοήθεια της μουσικής και του ρακόμελου, ανάβει το κέφι. Το Ζεμπερέκι έχει σαν φιλοσοφία να μην υποδέχεται τον κόσμο ως πελάτες αλλά ως φίλους που γίνονται μέλη μιας μεγάλης παρέας με σκοπό το καλό φαγητό και τη διασκέδαση.

Οι μεζέδες είναι επηρρεασμένοι από την Πελοπόννησο (λόγω καταγωγής…) αλλά και από την Ανατολή (λόγω προτίμησης…!).
Και για αυτούς που ανησυχούν για το μέλλον τους… υπάρχει το γιουσουφάκι! Μια παρέα από τρεις κυρίες που θα σας πουν τα χαρτιά ή τον καφέ.

Από παλιά τα κουτούκια συχνά ήταν οικογενειακές επιχειρήσεις: έτσι συμβαίνει και με εμάς. Για αυτό λοιπόν και δεν έχουμε σεφ… αλλά την κυρία Γεωργία μαζί με άλλες τέσσερεις νοικοκυρές που μαγειρεύουν για εσάς όπως ακριβώς θα έκαναν στο σπίτι τους για τους καλεσμένους τους.

Aνοιχτά από Δευτέρα έως και Κυριακή… Μεσημέρι και βράδυ… Σολωμού 92 Μοσχάτο  τηλ. 210 94 06 044