Οι αφίξεις των καινούργιων σεφ, Δήμου Σαμουράκη και Χρόνη Δαμαλά φέρνουν στο Rock & Balls αέρα ανανέωσης!

Ο ταλαντούχος σεφ, Δήμος Σαμουράκης, αναλαμβάνει την κουζίνα του Rock & Balls. Το νέο μενού που φέρει την υπογραφή του είναι ελληνικό… με ιαπωνικές επιρροές. Οι αγαπημένοι φουρνιστοί κεφτέδες, που έγιναν το σήμα κατατεθέν του RNB, είναι και πάλι πρωταγωνιστές. 

Κεφτεδάκια από αρνίσιο κιμά γαρνίρονται με μους γιαουρτιού και τοποθετούνται μέσα σε χειροποίητη φοκάτσια, αφράτα brioches κλείνουν μέσα τους μοσχαρίσια κεφτεδάκια με γλάσσο σόγιας και παλαιωμένο cheddar, όσο τα κεφτεδάκια ρυζιού γεμίζονται με μους φέτα και τα μαριναρισμένα φύκια με σάλτα teriyaki συνοδεύουν κεφτεδάκια σολομού.

Στις προτάσεις του σεφ: η καπνιστή χοιρινή πανσέτα με πουρέ φασολιού και τομάτες κονφί, τα noodles yiaki soba συνοδεύουν το μαλακό μοσχαράκι και οι γαρίδες μάνγκο πάνω σε αρωματικό ρύζι.

Στο Asian Corner του RNB, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς έχοντας καταθέσει το ταλέντο, τις γνώσεις και τη φαντασία του στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας αλλά και του εξωτερικού, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει γευστικά στα μυστικά και τις προκλήσεις της πολυασιατικής κουζίνας.

Το Rock & Balls, έπειτα από δυο επιτυχημένες σεζόν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, φέρνει νέες εκπλήξεις. Κάθε εβδομάδα, επιλεγμένες μπάντες θα εμφανίζονται στο ειδικά διαμορφωμένο stage, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες, οι residents DJs, με τον StarMyan να ηγείται, θα δίνουν τον ρυθμό.

Η μεγάλη μπάρα, με επικεφαλής τον Σπύρο Ψαρά, μαζί με όλους τους barmen είναι πάντα έτοιμοι για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία, με νέα λίστα cocktails, μουσική, ατμόσφαιρα.

Rock & Balls: Βασιλικής 2 & Πλατεία Αγίας Ειρήνης, τηλ.: 2103211112