Τhe egg, μόλις έσκασε απ’ το αβγό!

Τhe egg, μόλις έσκασε απ’ το αβγό!

Άνοιξε δίπλα ακριβώς στην έξοδο του μετρό Χολαργού. Βαμμένο σε κροκί χρώμα και με έναν ορεκτικότατο κατάλογο με κεντρικό θέμα του το αβγό -τι άλλο- ήρθε να κάνει τη διαφορά στη νέα πιάτσα που έχει δημιουργηθεί στον παράδρομο της Μεσογείων και όχι μόνο.

Όποιος αγαπάει το αβγό, εδώ θα βρει τον παράδεισό του: Από αβγά μάτια, scrambled, στραπατσάδα και ομελέτες μέχρι αβγά σε φωλιά από σπιρτόξυλο πατατάκι, φρουτάλια, Μενεμενή, δηλαδή αβγά μέσα σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας, μπέργκερ με αβγό, κροκ μαντάμ, μπρουσκέτα με scrambled eggs και σολομό ή με αβγά ορτυκιών πάνω σε κατσικίσιο κορμό, πασπαλισμένα με ροζ πιπέρι.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμα σαλάτες, τηγανιτές πατάτες -σκέτες ή με λιωμένο τσένταρ και μπέικον ή κεφαλοτύρι και ρίγανη. Στο τέλος θυμήσου να γλυκαθείς με ένα μπισκοτένιο χωνάκι με παγωτό μηχανής και θα είσαι πλήρης. Υπερπλήρης θα είσαι όταν έρθουν κι οι λουκουμάδες, έμαθα πως η λουκουμαδιέρα καταφτάνει όπου να ’ναι.

Το μαγαζί είναι ανοιχτό από το πρωί ως αργά το βράδυ, οπότε βάλε στόχο σου το αβγό και έλα να το ευχαριστηθείς σαν πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Οι τιμές είναι σούπερ, το σέρβις άμεσο κι ευγενικό κι η νοστιμιά δεδομένη. Της Ιωάννας Σταμούλου

Μεσογείων 236, Χολαργός, τηλ. 210 6520326.

Πηγή: olivemagazine

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο