Νέα ενδιαφέρουσα άφιξη στο κέντρο της Γλυφάδας με έμφαση στα μανιτάρια!

Ιδιοκτήτες είναι τρεις νέοι, ο Βασίλης Δοσούλας, ο Στράτος Γιδόπουλος και  ο Νίκος Πάλλας, οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το θεματικό cocktail bar-restaurant που  θα συζητηθεί. Να θυμήσουμε πως ο Βασίλης Δοσούλας τον Αύγουστο του 1994 συγκίνησε το πανελλήνιο, όταν τον χτύπησε ιπτάμενο δελφίνι, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δύο του πόδια. Ωστόσο, ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να δίνει μαθήματα ζωής.

Πίσω στο MushRoom τώρα. Στη διακόσμηση κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και στοιχεία όπως το ξύλο και το νερό που παραπέμπουν στα μανιτάρια, ενώ η μουσική κινείται σε lounge ρυθμούς. 

Το εστιατόριο διαθέτει πάνω από 20 είδη μανιταριών και περισσότερες από 50 ετικέτες κρασιού, για να συνοδεύσεις τα υπέροχα πιάτα του. Μερικές από τις συνταγές που αξίζει να δοκιμάσεις είναι η πέστροφα με μαύρες τρομπέτες και το ρολό κόκορα με λευκό κρασί, μέλι και καστανομανίτες. 

Το cocktail bar είναι «εντοιχισμένο» μέσα σε έναν κορμό δέντρου και προσφέρει classic και twist παραλλαγές cocκtail, αλλά και ιδέες βασισμένες στα ελληνικά αποστάγματα.

Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγίου Νικολάου 48, Γλυφάδα, τηλ.  210 9603943, http://www.facebook.com/Mushro...