Ένα loukouma cocktail bar στο Χαλάνδρι για όλες τις ώρες, που συνδυάζει ποιότητα, αισθητική και διαφορετικότητα, με τον ελληνικό, παραδοσιακό λουκουμά να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στο «Μελούκ» μπορείς να γευτείς λουκουμάδες σε πάνω από 40 απίθανους συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς. Ακόμη, έχεις την ευκαιρία να τους συνδυάσεις με μοναδικά house cocktails. 

Μαζί με τους λουκουμάδες μπορείς να δοκιμάσεις σπιτικές λεμονάδες και μανταρινάδες της γιαγιάς Γεωργίας και της γιαγιας Ασπασίας, την καρυδόπιτα της Κυρα Δώρας και τον παραδοσιακό χαλβα. Διάφορα αμφίψωμα (το sandwich στα ελληνικά!) με ψωμί χωριάτικο με προζύμι και σαλάτες συμπληρώνουν το μενού.

Το βράδυ, ο φωτισμός χαμηλώνει, η μουσική δυναμώνει, το μαγαζί αλλάζει, ο πάγκος ψηλώνει και οι κυβόλιθοι αλλάζουν χρώματα, εκτοξεύοντας τη διασκέδαση στα ύψη.

Όλα αυτά σε έναν χώρο που εκτείνεται σε δύο επίπεδα (εξωτερικό deck και πατάρι) με παραδοσιακά και μοντέρνα, βιομηχανικά στοιχεία, τα οποία δένουν μεταξύ τους αρμονικά.

Οι ιδιοκτήτες έκαναν τις κυψέλες του μελισσοκόμου σκαμπό και stands, χρησιμοποίησαν σίδερο και ξύλο, κυβόλιθους που θυμίζουν καμινάδες, βαζάκια μελιού που φωτίζουν τον χώρο κ.ά.

Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6824600, http://www.melouk.gr/