Την περίοδο των γιορτών, προσπαθούμε να περάσουμε όλη την ημέρα μας στους δρόμους και τα μαγαζιά… Μένουμε όσο το δυνατό λιγότερο στα σπίτια μας ωστόσο κάποια στιγμή ψάχνουμε ένα μέρος για φαγητό… Τα μεσημέρια λοιπόν που πεινάμε και δεν ξέρουμε πού να πάμε, ο Κίτσουλας δίνει τη λύση: κάθε μεσημέρι το μοναδικό οινομαγειρείο του μας περιμένει για να μας «ταΐσει» φαγητά της μαμάς.

Ο κ. «Κίτσουλας»; Απίστευτος! Χαρούμενος, με χαλαρή διάθεση μας απαριθμεί χωρίς γκρίνια όλο τον κατάλογο απέξω, κάνοντας πάντα το ιδιαίτερο προσωπικό του σχόλιο. Ο χώρος από την άλλη, είναι ο αναμενόμενος. Κλασική ταβέρνα, χωρίς υπερβολές και στολισμούς. Με άλλα λόγια, ο Κίτσουλας αφήνει το φαγητό να μιλήσει για αυτόν… Να σημειωθεί επίσης, πως όταν πάτε είναι πολύ πιθανό να δείτε κάποιο διάσημο να τρώει αμέριμνος τις φακές του δίπλα σας! 

Ακόμη θυμάμαι την έκπληξη μου όταν δοκίμασα το στιφάδο τους. Ήταν σαν να τρώω το στιφάδο του μπαμπά μου, μπορεί και καλύτερο. Εντυπωσιάστηκα μιας και η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δοκιμάσαμε επίσης χοιρινό ψητό αλλά και κοκκινιστό μοσχάρι και μπορούμε να πούμε πως τα φαγητά τους είναι το κάτι άλλο! 

Φιλικής Εταιρείας 25, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6814798