Με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ενδιαφέρουσες προτάσεις για γεύμα ή τσιμπολόγημα, η καινούργια «La Pasteria» στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου δίνει πολλαπλά occasions για επίσκεψη κάθε στιγμή της μέρας. 

Η πόλη στολίστηκε, ο καιρός κρύωσε, τα στενά του κέντρου μυρίζουν ψημένα κάστανα και οι γιορτές είναι επιτέλους εδώ. Όλο και θα κατέβουμε τέτοιες μέρες στο Κολωνάκι, για τα δώρα μας, τις βόλτες μας, τα ψώνια μας, για καφέ, για chatting, για χάζι και, μετά απ’ όλα αυτά, για φαγητό. Η καινούργια «La Pasteria» στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου είναι μια πολύ ατμοσφαιρική πρόταση για all-day breaks. Μεγάλες τζαμαρίες για χάζι, cosy ατμόσφαιρα που σε καλωσορίζει με το που πατάς τα μαυρόασπρα πλακάκια της εισόδου, η εντυπωσιακή φωτισμένη βιτρίνα με τα προσούτι, όλα υπόσχονται μια εμπειρία αυθεντικής cucina Italiana. 

Φοβερό το location του εστιατορίου για happy ραντεβού με φίλους μπροστά σε ένα κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί, τσιμπολογώντας στο επιβλητικό μπαρ τα πεντανόστιμα stuzzichini (τα ιταλικά tapas ), όπως, για παράδειγμα, τα ρολάκια καπνιστής μελιτζάνας με κοτόπουλο, τα κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς και ντομάτας ή η φριτάτα. H pasta salmone, με φρέσκο αλλά και κομματάκια καπνιστού σολομού, κολοκυθάκια, ελαφριά κρέμα γάλακτος, φρέσκια ντομάτα και άνηθο, είναι καλή περίπτωση και για μεσημέρι και για βράδυ: με την ευρηματική σάλτσα, που συνδυάζει τολμηρά δύο υφές σολομού (φρέσκου και καπνιστού ) και την απαλή κρέμα γάλακτος με την πιο επιθετική ντομάτα, έρχεται σε ένα αναπάντεχα δροσερό και αρωματικό σύνολο. 

Βαλαωρίτου 15, Κολωνάκι,  τηλ. 2103632032