Με ροκ διάθεση και έναν πλούσιο και πλήρως ενημερωμένο κατάλογο, το Beeroni, η νέα μπυραρία του Κορυδαλλού, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των «απανταχού» φίλων της μπύρας. Σ’ ένα ζεστό, γωνιακό χώρο, ακριβώς πάνω από την πλατεία Ελευθερίας, μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικές μπύρες, από τις πιο γνωστές έως τις πιο σπάνιες ετικέτες, καθώς και νόστιμους μεζέδες, πάντα με τη συνοδεία ελληνικής και ξένης ροκ μουσικής.

Στον κατάλογό μας θα βρείτε περισσότερες από 100 ετικέτες του εξωτερικού, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ελληνικές μπύρες από διάφορες περιοχές της χώρας, που θα ικανοποιήσουν και θα εκπλήξουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

​Απολαύστε τις, συνδυάζοντάς τες ιδανικά με τους πιο γευστικούς μεζέδες που φτιάχνουμε καθημερινά για εσάς, με πολύ μεράκι.

​Στο όμορφο περιβάλλον της μπυραρίας μας, όπου κυριαρχεί ξύλο και η διακόσμηση έχει ως θέμα –τι άλλο;– τη μπύρα, η ομάδα του Beeroni σας περιμένει, με χαμόγελο και πολύ κέφι, για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Το άψογο σέρβις, οι φιλικές τιμές και η προσοχή στη λεπτομέρεια ολοκληρώνουν την «εικόνα» και κάνουν τη διαφορά, στο νέο στέκι του Κορυδαλλού!

Κρήτης 21 & Αγίου Γεωργίου, 18120 Κορυδαλλός, τηλ. 213 0259323