Το μεζεδοπωλείο Μεθυστάνες βρίσκεται στου Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας και έχει πλούσια ιστορία από το Φθινόπωρο του 1995. Προσφέρει ελληνική κουζίνα και διαθέτει πιστούς πελάτες από το ξεκίνημα της λειτουργίας του. Μια καλοκαιρινή νύχτα του '94 στην Πλατεία Εξαρχείων, η Τζένη ο Μάκης και ο Ηλίας σκέφτηκαν να ανοίξουν ένα εστιατόριο.

Ουσιαστικά οι Μεθυστάνες είναι το πρώτο εστιατόριο που άνοιξε στην τότε underground περιοχή του Ψυρρή. Το κτίριο είναι ξεχωριστό και χαρακτηρίζεται από την art deco αρχιτεκτονική της δεκαετίας του '30. Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία μεζέδων και ελληνικών σπεσιαλιτέ, καθώς και ποικιλία κρεατικών μαγειρεμένων με μεράκι και αγνά υλικά, που συνοδεύουν ιδανικά το κρασί ή το ποτό σας.

Το μεθυσμένο μοσχαράκι, το χοιρινό κότσι και η γαριδομακαρονάδα κάνουν τη διαφορά. Και τα τραγούδια εισέβαλαν ορμητικά στον χώρο, από άλλες εποχές, από άλλες χώρες και αντάμωσαν εκεί, σε ήχους λαϊκούς, έντεχνους και ρεμπέτικους, με καλλιτέχνες που εναλλάσσονται στις βραδιές με ζωντανή μουσική. Οι Μεθυστάνες θα γίνουν το καταφύγιό σας για μεζέ και γνήσιο ελληνικό γλέντι στο κέντρο της Αθήνας.