Η παράδοση ξεκινά από το 1960, με το πρώτο κρεοπωλείο της οικογένειας να ανοίγει στην περιοχή των Πατησίων ενώ ακολουθεί και το δεύτερο στην Αγία Παρασκευή, όπως και άλλα κρεοπωλεία σε όλη την Αττική, με ελληνικά κρέατα από την οικογενειακή φάρμα στα Σπάτα. Τόσο η ποιότητα όσο και η παράδοση στο χώρο των κρεάτων αποτελούν εγγύηση για την επιλογή.

Το Butcher's Burger αποτέλεσε λοιπόν το επόμενο βήμα της οικογενειακής επιχείρησης και άρχισε να λειτουργεί τον Μάρτιο του 2014 χρησιμοποιώντας κρέατα φυσικά δικής τους παραγωγής, φέρνοντας την επανάσταση σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στην Αθήνα. Τα μπιφτέκια είναι από 100% φρέσκο επιλεγμένο μοσχαρίσιο κρέας και ετοιμάζονται καθημερινά από το κρεοπωλείο, αποκλειστικά για εσάς!

Στο Butcher's Burger μπορείτε να συνοδεύσετε τα υπέροχα burgers με φρέσκες πατάτες από την Νάξο, τηγανισμένες σε καλαμποκέλαιο, μόνο με 1 ευρώ, με την επιλογή combo από το menu, ενώ υπάρχουν και φρέσκα χωριάτικα ψωμάκια που συνδυάζονται μοναδικά με τα μπιφτέκια και τα υπόλοιπα υλικά, ώστε να ικανοποιούνται και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι.

Οι σαλάτες ετοιμάζονται κι αυτές την ώρα της παραγγελίας ώστε να τις απολαμβάνετε φρέσκιες, με όλα τους τα θρεπτικά συστατικά, ενώ οι sauses φτιάχνονται στο κατάστημα από τον εξειδικευμένο chef σε καθημερινή βάση!

Τέλος διατίθενται και πικάντικα ορεκτικά ολοκληρώνοντας το ταξίδι της γεύσης στον υπέροχο και ιδιαίτερο χώρο!

Info: Butcher's Burger - Αγίας Παρασκευής 7, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6890500