Πρώτα τράπεζα, αργότερα το Deals που πολλοί το θυμόμαστε νοσταλγικά, ύστερα Patron και Faro Capo… Πάντα μας συναρπάζει πως ένας χώρος στην πόλη μας, σαν ζωντανός οργανισμός αλλάζει, αναδιαμορφώνεται, ζει τις καλές και τις λιγότερο καλές στιγμές του. Την περασμένη Κυριακή μπορεί να μην βρεθήκαμε για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο, αλλά για πρώτη φορά στο φρέσκο Tier et Tout δοκιμάζοντας το γαλλό-μεσογειακό brunch του.

Τον χώρο έχει επιμεληθεί ο γνωστός αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος με δράσεις και διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο σε μέρη όπως η λίμνη Κόμο, Gstaad, Τορίνο και Μιλάνο. Χρησιμοποίησε μάρμαρο και βελούδο, αποχρώσεις του γκρι και της ώχρας και αποκατέστησε την επικοινωνία του μέσα με τον έξω χώρο.

Αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό, croque monsieur, σαλάτα με αρωματική κινόα, καπνιστό σολομό και βινεγκρέτ πορτοκάλι και βελουτέ σούπα κολοκύθας με κομματάκια κάστανου και μοσχοκάρυδο έκαναν την εμφάνιση τους στο τραπέζι μας και ενώ αρχίζαμε να διαμορφώνουμε την πεποίθηση ότι μόλις είχαμε δοκιμάσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και χορταστικά brunch η πορτοκαλόπιτα με παγωτό βανίλια «κρυμμένη»κάτω από φλωρεντίνα αμυγδάλου ήρθε για να μας διαψεύσει.

Y.Γ : Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί “bloody”, ναι καλά πήγε το μυαλό σας στο γνωστό cocktail καθώς προσφέρεται συμπληρωματικά κάθε Κυριακή μαζί το brunch.  Mαρίνα Αθηναίου

|| Λεωφόρος Βασιλείου 10, Ψυχικό