Με ένα swing, boogie πάρτι σε καλωσορίζει το Warehouse,  coffee, wine & cocktail bar στα Εξάρχεια. Το all day bar προσφέρει ξεχωριστά χαρμάνια σε καφέδες, ενημερωμένη λίστα κρασιών, επιλεκτικές προτάσεις γεύσεων για κάθε ετικέτα καθώς και μια πλούσια λίστα cocktails και premium spirits.

Στον βιομηχανικό αλλά συνάμα ζεστό χώρο του Warehouse απολαμβάνεις καφέ από τα καλύτερα blends της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, πάνω από 20 ετικέτες σε ποτήρι και 50 σε μπουκάλι από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα, ενώ στο υπόγειο λειτουργεί κάβα με πάνω από 140 επιλογές κρασιών για αγορά. Προσεκτικά επιλεγμένα πιάτα συνοδεύουν τα κρασιά με άποψη για το γευστικό τους προφίλ. 

Το βράδυ, οι jazz, soul και funk ήχοι δυναμώνουν και μπορείς να επιλέξεις από μια από τις κλασικές ή speakeasy προτάσεις από την λίστα των κοκτέιλ, καθώς και premium spirits. Με επιμονή στη λεπτομέρεια, συχνή ανανέωση, γευσιγνωσίες και άλλα ανοιχτά events «αποθήκη»  δεν θα περάσει απαρατήρητη. Για τους πιο απαιτητικούς, το Warehouse σε καλεί να ετοιμάσεις το δικό σου wine menu, επιλέγοντας τα πιάτα που θέλεις να δοκιμάσεις με την ανάλογη συνοδεία κρασιού.

Info

Μαυρομιχάλη & Βαλτετσίου 21, 698 621 4872