Το The Mandarin στο πιο γνώριμο σημείο στην πλατεία Πολιτείας (πρώην Βelle Ηelene), είναι ο απόλυτος all day προορισμός! Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και την ηρεμία της φύσης, απολαμβάνετε τον καφέ σας, σε άλλους ρυθμούς, όλες τις εποχές. Με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο και τις γήινες αποχρώσεις, ο χώρος αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά. Οι μικρές, ζεστές γωνιές με τους άνετους καναπέδες είναι ιδανικές για τον πρώτο καφέ της ημέρας.

Εδώ η δημιουργική κουζίνα έχει άποψη και στυλ παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία που περιλαμβάνει από all day signature dishes έως fine dining, με την υπογραφή του Executive Chef Βασίλη Τζίμα. Με δύο ξεχωριστά μενού, που σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς, το ένα για light lunch και το άλλο για dinner με gourmet πιάτα.

H λίστα κρασιών του The Mandarin περιλαμβάνει ελληνικές ετικέτες σε πολύ καλές τιμές που ξεκινάνε από 18 έως 30 ευρώ, ενώ ο barman Κωνσταντίνος Κώτσoς είναι πρόθυμος να φτιάξει, εκτός από τα all time classic cocktails, πιο ιδιαίτερες προτάσεις θέτοντας τον πήχη ψηλά με sweet sour έως spicy γεύσεις και με πολλά φρέσκα υλικά ώστε να καλύψει και τους πιο ψαγμένους.