Eστιατόριο Zampano

Eστιατόριο Zampano

Τις Κυριακές  3, 10 και 17 Απριλίου αλλάζουμε την ώρα των γευστικών μας απολαύσεων!

Το εστιατόριο Zampano, η νέα πολλά υποσχόμενη άφιξη στην artisanal γειτονιά της οδού Σαρρή στου Ψυρρή, συντονίζεται στους cool ρυθμούς του brunch, με guest τον food blogger Cool Artisan (coolartisan.net), Γαβριήλ Νικολαϊδη.

To avocado toast, τα blue burgers λαχανικών και οι βάφλες με κοτόπουλο, είναι μερικά μόνο από τα δημιουργικά «καρικεύματα» με τα οποία ο Cool Artisan θα πασπαλίσει το κλασικό μενού του εστιατορίου, δίνοντας μια νέα αναπάντεχη γεύση στις επόμενες τέσσερις Κυριακές μας.

Καθόλη τη διάρκεια του brunch (12:00 – 19:-00) οι Manoυchedrome (ήτοι ο Δημήτρης Παρτσακλός στο κοντραμπάσο, ο Γιώργος Κωστούρος και ο Δημήτρης Ψαλλίδας στις gypsy κιθάρες) θα μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του ’30 υπό τους γνώριμους ήχους της gypsy jazz.

Ανοικτά κάθε μέρα (εκτός Δευτέρας) από τις 6 το απόγευμα. Κάθε Κυριακή ανοικτά από το πρωί. Τιμή Μενού: από 10 € το άτομο

Zampano Food & Drinks, Σαρρή 18, κρατήσεις: 21 3023 3244

Πηγή: gastronomos

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο