Στην περιοχή του Xαλανδρίου στην πόλη της Αθήνας, βρίσκεται το εστιατόριο ''Et taco bueno autentico''. Το εστιατόριο αυτό αποτελεί ένα απο τα πιο δημοφιλή μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης και είναι το μικρό αδελφάκι του ''Et taco bueno''. Καθημερινά προσφέρονται αυθεντικές γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας, που δημιουργούνται με φαντασία και πολύ μεράκι. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο tacow, fajitas, burritow, nachos, chimichangaw, quesadillas, enchiladas και πολλά ακόμη πιάτα που ταξιδεύουν στο Μεξικό. Όσο για τα εκλεκτά ποτά, η sangia και η margarita έχουν κυρίαρχο ρόλο, όπου σερβίρονται πριν ή μετά το γεύμα.

 Ο χώρος του εστιατορίου  ''Et taco bueno autentico''.είναι ζεστός και φιλόξενος, όπως επίσης και ο εξωτερικός χώρος με τον υπέροχο και μεγαλόπρεπο φοίνικα, όπου είναι ιδανικό μέρος για μεξικάνικο φαγητό, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

 Στο εστιατόριο ''Et taco bueno autentico'' που βρίσκεται στην περιοχή του Χαλανδρίου, θα βρείτε άψογο σέρβις και ευγενικό προσωπικό, ευχάριστο και φιλόξενο κλίμα αλλά και υπέροχες και γνήσιες γεύσεις, υψηλής ποιότητας. Οι λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας βρήκαν το στέκι τους. Καλή σας απόλαυση.

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 84, Χαλάνδρι
Ώρες Λειτουργίας: Δ. κλειστά Τρ.- Παρ. 17:30 – 00:00 Σ. – Κ. 13:00 – 00:00 Ιδιωτικό Parking: Ναι