Παρότι ‘’ η φθήνια τρώει τον παρά με’’ στο σαρδελάκι λίγους παράδες θα χαλάσεις, όμορφα, νόστιμα και κεφάτα θα περάσεις.

Η θάλασσα είναι μεγαλόκαρδη, σου δίνει το γαυράκι, τη σαρδελίτσα, τα μπακαλιαράκια και σε κάνει βασιλιά. Βάλε δίπλα κανά ουζάκι, κανά τσιπουράκι, μπυρίτσα ή κρασάκι και έτοιμος.

Είτε μεσημέρι στη ισκιάδα, είτε βράδυ στη δροσιά είσαι εντάξει.

Τα λιανόψαρα  ξεκοκαλισμένα –γαυράκι, σαρδελάκι- στα κάρβουνα, το τηγάνισμα εξαιρετικό και στεγνό από λάδια, σαλάτες, σκορδαλιά, πατάτες πραγματικές, οστρακοειδή και καβούρια.

 Ένα έγκαιρο τηλεφώνημα σε σιγουρεύει ότι θα έχεις τραπέζι!