Έχει κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή, που άνοιξε τις πόρτες του στο Κολωνάκι. Με «ανήσυχο» μενού που εμπλουτίζεται και αλλάζει καθημερινά το Simul, αποθεώνει την τέχνη της μαγειρικής με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρευτούν. Στο Simul δημιουργούν τις γεύσεις, βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας.Υπηρετούν την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις. Όπως έχει πει και ο επικεφαλής σεφ Νίκος Θωμάς η κουζίνα είναι mix & match. Συνδυάζει διεθνείς μαγειρικές τεχνικές με παραδοσιακές, ανακατεύει υλικά, αρώματα και γεύσεις απ' όλη την Ελλάδα. Υπάρχει ένα βασικό μενού, το οποίο αλλάζει διαρκώς, ανάλογα με την εποχή και πιάτα ημέρας που εναλλάσσονται, εκπλήσσοντας ευχάριστα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Θα δοκιμάσετε κρύα & ωμά πιάτα, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και φυσικά γλυκά, που θα γράψουν τον τέλειο επίλογο.

Ο χώρος απλός και φωτεινός, θα σας χαλαρώσει από την πρώτη στιγμή και στην όμορφη αυλή του θα απολαύσετε το φαγητό σας με καλοκαιρινή διάθεση.

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι, 210 7224737