Κρεμαστοί κήποι, πλούσια φυτά, σκίαστρα που θυμίζουν τα δέντρα Baobab (της Μαδαγασκάρης), πολύχρωμες ταπετσαρίες, vintage πλακάκια, παραδείσια πουλιά... Όλα αυτά σε μια εξωτική..."αποικία" (αυτό σημαίνει Ζambri) που μας καλωσορίζει από σήμερα σε ένα από τα πιο όμορφα αρχοντικά της Κηφισιάς!

Πίσω από το πρωτοποριακό design για άλλη μια φορά βρίσκουμε το γραφείο GJP design & Construction του Γιώργου Παντελούκα o οποίος κατάφερε με τη σχεδιαστική μοναδικότητά του να μας ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα σε αυτό το all day espresso-gastro στέκι που ήρθε για να μείνει! Εδώ θα αναζητάμε την πρωινή μας όαση με πλούσιο brunch καθημερινά, high end espresso, ροφήματα, ενώ το μεσημέρι απολαμβάνουμε ένα ελαφρύ μενού με επιλογές από την ελληνική γαστρονομία εμπλουτισμένη με superfoods.

Όσο για τη βραδινή κάρτα κινείται σε μια πιο εμπνευσμένη δημιουργικά κατεύθυνση την οποία ακολουθεί περίτεχνα ο chef Γιώργος Καπέρδας, χωρίς να λείπουν και μαγειρευτά πιάτα ημέρας. Έμφαση ωστόσο δίνεται και στα cocktails που απολαμβάνουμε υπό τους ήχους lounge ακουσμάτων. Στα δυνατά του χαρτιά η ολάνθιστη casual chic αυλή που μοιάζει με εξωτικό… δάσος, ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας! Στα συν η value for money πολιτική.       Ρεπορτάζ/ κείμενο/ φωτογραφίες: Τίτη Βελοπούλου

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά, τηλ. 210 623 0063