Ολόφρεσκη άφιξη στη Γλυφάδα και είναι... όνομα και πράγμα αφού στα ράφια του και στο μενού του βρίσκουμε τα πιο αγνά και φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης και όχι μόνο! La Vita Vera το όνομά του - η αληθινή ζωή στα ελληνικά -και πίσω από αυτές τις λέξεις κρύβεται και η φιλοσοφία του, αφού στόχος είναι να μας προσφέρει γεύσεις και προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητά και τη ζωή μας λίγο καλύτερη.

Φρέσκα λαχανικά, τυποποιημένα κρέατα από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς, όλα βιολογικής καλλιέργειας και εκτροφής, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, παρθένο ελαιόλαδο και αγνό μέλι, superfoods, δημητριακά, αλλά και βιολογικά καλλυντικά, η λίστα με τα καλούδια που βρίσκουμε στα ράφια του μακρά, και συνεχώς ανανεώνεται αφού η αναζήτηση δεν σταματά ποτέ!

Όλα τα προϊόντα δε, μετουσιώνονται σε γευστικά πιάτα που βρίσκουμε στην μικρή αλλά εμπνευσμένη κάρτα του, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχικότητα των πρώτων υλών και μπορούμε να τα απολαύσουμε στο χώρο του εστιατορίου αλλά και σε take away!

Must ο μαύρος χοίρος βιολογικής εκτροφής και οι πένες dinkel με μπρόκολο και σόγια σος αν δεν προτιμάτε το κρέας, ενώ τα δροσερά smoothies και τα υγιεινά αλλά πεντανόστιμα πρωινά θα δώσουν το πιο ενεργειακό boost στο ξεκίνημα της ημέρας σας!  Aπό την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected])

Γιανιτσοπούλου 1, Γλυφάδα, τηλ. 210 9680832, www.lavitavera.gr