Το εστιατόριο Δαφνόφυλλο στη Γλυφάδα είναι μια πολύ καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα και μεζέδες. Βρίσκεται σε έναν όμορφο χώρο στη Γεωργίου Κονδύλη 8, που θυμίζει νησί και καλοκαίρι. Λευκό χρώμα, ξύλινα τραπεζάκια και χαλαρή ατμόσφαιρα για γεύμα και δείπνο σε χαμηλές τιμές με την παρέα και την οικογένειά σας.

Στο Δαφνόφυλλο θα δοκιμάσετε αυθεντικές γευσεις, απ΄ όλη την Ελλάδα, που βασίζονται σε σπιτικές συνταγές και φρέσκα υλικά. Ξεχωρίζουν το κριθαρότο με γαρίδες, ο σολομός μαρινάτος, το γεμιστό καλαμάρι αλλά και το κλασικό φιλέτο κοτόπουλο ή τα ζουμερά μπιφτέκια γαλοπούλας.

 Για γνήσια ελληνική κουζίνα και gourmet απολαύσεις στη Γλυφαδα, επισκεφθείτε το Δαφνόφυλλο. Κάντε την κράτησή σας μέσω e-table.gr και ανακαλύψτε top εστιατόρια στα νότια προάστια, κερδίζοντας εκπτώσεις και προνόμια.  

Επιπλέον πληροφορίες Κάθε Κυριακή στο Δαφνόφυλλο μαζί με τους ξεχωριστούς μεζέδες μπορείτε να απολαύσετε αρνάκι αντικρυστό ψημένο μπροστά σας σε ξύλα αγριελιάς. Ο τρόπος ψησίματος ίσως είναι ο αρχαιότερος σε όλο τον κόσμο το αποτέλεσμα όμως σίγουρα το νοστιμότερο.

Γεωργίου Κονδύλη 8, Γλυφάδα 166-75
τηλ. 211 311 5555 κρατήσεις μέσω e-table.gr Δευτέρα έως Πέμπτη 13:00 - 01:00 Παρασκευή έως Κυριακή 13:00 - 02:00