Αξιόλογο μαγειρείο μια ανάσα από την πλατεία Αγίων Θεοδώρων στο κέντρο της πόλης. Το Καλντερίμι, όσοι αγαπάμε τα μαγειρευτά σπιτικά φαγητά και τα αναζητούμε ως "κρυμμένους θησαυρούς" το γνωρίζουμε από το 2007 που πρωτολειτούργησε στην οδό Αιόλου στον αριθμό 68.

Ο Χρήστος Λατσώνας με τον αδερφό του Νίκο, μετά από την εμπειρία που αποκόμισαν από το φημισμένο μαγειρείο "Παπανδρέου" στην Βαρβάκειο Αγορά αποφάσισαν να στήσουν τη δική τους, οικογενειακή επιχείρηση και έκαναν βεβαίως πολύ καλά. Τα τελευταία λοιπόν χρόνια το Καλντερίμι μας υποδέχεται στην οδό Σκουλενίου, λίγα βήματα από την πλατεία Αγίων Θεοδώρων και μαγειρεύει σπιτικά με αγνές πρώτες ύλες για όλους τους (πιστούς) θαμώνες του.

Εδώ, θα βρείτε, 7-10 μαγειρευτά την ημέρα, 3-4 ψάρια ημέρας, αλλά και ένα a la carte menu που συμπεριλαμβάνει κυρίως ψητά. Μπορείτε να το προτιμήσετε για το μεσημεριανό σας γεύμα, είτε για νωρίς το βραδάκι (μιας και στις 21.00 κλείνει) και να είστε σίγουροι πως αν λαχταράτε μέρη με σπιτικό αυθεντικό φαγητό, μόλις το βρήκατε. 

Πλατεία Καρύτση  Σκουλενίου 1, Αθήνα τηλ. 210 33 100 49. Καθημερινά: 11.00-21.00, Κυριακή κλειστά