Η φρέσκια, γευστική πινελιά στο Πασαλιμάνι ακούει στο όνομα Ω3, αγαπά ιδιαιτέρως τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψαράκια, έχει ανάλαφρο χαρακτήρα και happy ατμόσφαιρα. Βρίσκεται στην Πλατεία Κανάρη, "βλέπει" θάλασσα και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα πιάτα του παρασκευασμένα όλα από φρέσκα ψάρια ημέρας. 

Ο κατάλογος λιτός και απέριττος, χωρίς να κουράζει καθώς διαθέτει συγκεκριμένες προτάσεις που ικανοποιούν τους πάντες, ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή καινοτομία του με τα ψάρια να σερβίρονται όλα φιλεταρισμένα, χωρίς τα κοκαλάκια και το κεφάλι τους. Μάλιστα, ακόμη και ο φρέσκος γαύρος και οι σαρδέλες σερβίρονται με τον ίδιο τρόπο, κάτι που θα χαροποιήσει τόσο όσους είστε γονείς όσο και τους λιλιπούτειους συνοδούς σας φυσικά. 

Στις best seller επιλογές συγκαταλέγονται το φιλεταρισμένο λαυράκι, το σουβλάκι σολομού, το ριζότο γαρίδας με κολοκύθα και σαφράν και το κριθαρότο γαρίδας με τοματίνια και φρέσκο βασιλικό. Μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας με το house wine από το Οινοποιείο Λαντίδης ή με αυθεντική κρητική ρακή από τα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη του Ω3.  

Aγγέλου Μεταξά 7-9, Πασαλιμάνι, Πειραιάς,  τηλ. 210 4 111 333