Το ιταλικο εστιατόριο Oroscopo στα Ιλίσια είναι ένα από τα πλέον καθιερωμένα της περιοχής. Το εστιατόριο ανακαινίστηκε πρόσφατα και η κουζίνα που προσφέρει είναι κυρίως ιταλική με πίτσα και ζυμαρικά ενώ δεν λείπουν πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Ποιοτικό φαγητό που εδώ και 30 σχεδόν χρόνια διατηρεί την ποιότητά του σταθερή σε υψηλά επίπεδα. Το μενού αποτελείται απο διάφορα πιάτα, ιταλικά και ελληνικά όλα καλομαγειρεμένα. Επιλέξτε κάποια πίτσα, ζυμαρικά ή κάποιο ριζότο για να ξεκινήσετε το γεύμα σας. Κάτι που επίσης αξίζει είναι το χορταστικό burger που σερβίρει το Oroscopo.

Το εστιατόριο εκτός από όλα τα παραπάνω προσφέρει και εξαιρετικό φρέσκο ψάρι. Τέλος, αν επιθυμείτε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το εστιατόριο μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ μενού από τα προσφερόμενα που περιλαμβάνουν σαλάτα, κυρίως και κάποιο γλυκό ή φρούτο ανάλογα με την διάθεσή σας. Στο Oroscopo μπορείτε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με κάποιο απο τα κρασιά της λίστας, η οποία αποτελείται από Έλληνες παραγωγούς.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπορείτε να γευματίσετε στο Oroscopo επωφελούμενοι από τα προνόμια του e-table.gr.