Ένα στέκι που θα λατρέψουν οι μικροί αλλά και οι τέτράποδοι φίλοι μας έφτασε, επιτέλους, στο κέντρο, συστήνοντας ένα concept έξω από τα καθιερωμένα.

Ο δρόμος που πάλλεται από ενέργεια πρωί- βράδυ στο κέντρο της πόλης αποκτά κάτι που ομολογουμένω του έλειπε πολύ. Ένα family και pet friendly στέκι που κρατά την πιο ευχάριστη συντροφιά σε γονείς και παιδιά, σε όσους θέλουν να γεμισουν τις μπαταρίες τους κάνοντας ένα διάλειμμα ή μετά τη δουλειά ή σε εκείνους πο θέλουν να απολαύσουν μια ξένοιαστη βόλτα μαζί με το κατοικίδιό τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο εμπνευστής του είναι ο Μελέτης Μπελέσης, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε πρωτοποριακά concepts (αντιπροοσωπευτικό δείγμα το Ninnolo στην Κηφισιά). Και έτσι το Telaro ήρθε για να κάνει επίσης τη διαφορά σε ένα ντιζαϊνάτο σκηνικό που απογειώνεται από το συνδυασμό ξύλου, τσιμέντου, πράσινου και λευκού χρώματος και σήμα κατατεθέν το playroom για τους μικρούς φίλους όπου Παρασκευές και Σαββατοκύριακα θα φλοξενούνται workshops, γωνιές για να χρησιμοποιήσει κάποιος το tablet ή τον υπολογιστή του, αλλά και μια φιλοσοφία που συνοψίζεται στο μότο "Tasting Culture & Breathe Freely".

Οι εκλεπτυσμένες ποικιλίες καφέ, τα detox ροφήματα, τα healthy snacks όπως μπάρες δημητριακών και αλμυρές προτάσεις, ακόμη και το παιδικό μενού ανήκουν στα δυνατά χαρτιά του. Στα συν και τα events πολιτιστικού ενδιαφέροντος που συχνά θα πραγματοποιούνται στο χώρο του, καθώς και η υπηρεσία delivery.

Info: daily 07.00- 00.00, Κυρ. 08.00- 00.00, Αιόλου 33, τηλ. 210 3243470, Facebook: Telaro