Εξαιρετικοί μεζέδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας κι ένας κήπος-όνειρο που δίνει την αίσθηση της εξοχής.

Το αγαπημένο μεζεδοπωλείο της πόλης έχει έναν κήπο - όνειρο, ο οποίος περιτριγυρισμένος από φυτά και λουλούδια και με χαλίκι κάτω, θα σας δώσει την αίσθηση της τέλειας εξοχής. Σε αυτό το πολύ όμορφο περιβάλλον θα απολαύσετε εξαιρετικούς μεζέδες που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τα παιδιά εδώ επιμένουν στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και οι γεύσεις πραγματικά θα σας ξετρελάνουν, ενώ οι τιμές είναι αληθινά value for money και ο χώρος απόλυτα φιλικός, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και κάποιες από τις ιδιαίτερές σας στιγμές.

Ο Στέλιος, ο Γιάννης, ο Γιάννης και ο... Γιάννης θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το μέρος να είναι στέκι σου για χρόνια. Και το προσωπικό είναι άκρως φιλικό με τον κόσμο, υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαμώνες, όπου οι περισσότεροι γνωρίζονται ήδη.

Γιατί Μέλισσες; Οι Μέλισσες έχουν αρκετές έννοιες που άρεσαν στους ιδιοκτήτες...Έχουν άμεση σχέση με το μέλι, το οποίο χρησιμοποιείται ως συστατικό στα πιάτα και στα ποτά του μαγαζιού, είναι εργατικές όπως τα παιδιά και παραπέμπουν στην καλή διάθεση και εποχή της Άνοιξης.

Ν. Τρυπιά 39-41, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2520566, fb: Μεζεδοπωλείο Μέλισσες. Καθημερινά από το μεσημέρι.