Αν θέλετε να απολαύσετε το καλύτερο burger της πόλης, τότε δεν έχετε παρά να ανηφορίσετε προς τη Δροσιά, όπου το GiGi Burger Bar αναστατώνει τον ουρανίσκο µας!

Το GiGi Burger Bar είναι από τα στέκια εκείνα που η φήµη τους διαδίδεται από στόµα σε στόµα και αποκτά αστραπιαία φανατικούς «πιστούς» από κάθε γωνιά της Αθήνας, ενώ πρόσφατα απέκτησε και «αδερφάκι» στο Κάιρο.

Οι συστάσεις είναι περιττές, λοιπόν, για το απόλυτο burger bar της πόλης, αλλά όχι και τα λόγια για να περιγράψουµε τις λαχταριστές γεύσεις του, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η φιλοσοφία του κινείται γύρω από το concept «build your own burger» και φυσικά οι άνθρωποι του GiGi το υπηρετούν µε τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντάς µας µια µεγάλη ποικιλία από patties (µπιφτέκια), ψωµάκια, τυριά, toppings και extras, ενώ ο κατάλογος θα εµπλουτιστεί µε νέα patties, ορεκτικά, κυρίως πιάτα αλλά και finger food για να απολαµβάνετε στο bar µαζί µε το ποτό ή το cocktail σας. Παράλληλα, το µενού του µας επιφυλάσσει και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως το φιλέτο σπαλοµπριζόλας black angus (rib eye) αλλά και το φιλέτο φρέσκου τόνου στη σχάρα µε wasabi emulsion και ponzu sauce, φρέσκες σαλάτες εποχής, πεντανόστιµα ορεκτικά και χειροποίητες πίτσες µε σπιτική ζύµη!

Οι αγνές πρώτες ύλες και η υψηλή ποιότητα των πιάτων αποτελούν χαρακτηριστικό του GiGi, αντιστρόφως ανάλογο µε τις τιµές του, που κινούνται σε χαµηλά επίπεδα.

Ο minimal χώρος είναι εµπλουτισµένος µε βιοµηχανικά και country στοιχεία, µε αµερικανικές επιρροές αλλά και... σχολικές καρέκλες που δίνουν το δικό τους ξεχωριστό touch, ενώ εξέχουσα θέση κατέχει και η µπάρα, όπου θα απολαύσετε µοναδικά signature cocktails, υπό τους ήχους ροκ, jazz και funky soul µουσικής, αλλά και εξαιρετικές επιλογές από µπύρες και κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αµπελώνα! Highlights: Τα επιλεκτικά lives µε Έλληνες καλλιτέχνες και διεθνή ακούσµατα!

Mάλιστα τo απόλυτο hot spot των Bορείων Προαστίων για burgers άνοιξε τα φτερά του και... πέταξε µέχρι την Αίγυπτο, όπου εγκαινιάστηκε το νέο GiGi Burger Bar. Σε έναν καλαίσθητο χώρο στο εµπορικό κέντρο Arkan Plazza του Καΐρου, το γνωστό στέκι διατηρεί το ίδιο concept και τις µοναδικές γεύσεις του, µε µόνη διαφορά ότι το χοιρινό κρέας έχει αντικατασταθεί από αρνίσιο. Τα µοναδικά signature cocktails δεν θα µπορούσαν να λείπουν από το bar του και, όπως όλα δείχνουν, το GiGi Burger Bar Cairo θα κλέψει την παράσταση. (Arkan Plazza, October 6, Al Jizah, Egypt, www.gigi-burgerbar.com)

Info: Aπό €20. Ανοιχτά Τρ.-Κυρ. 12:00-01:00 (η κουζίνα), Δευτ. 17:00-01:00

Στρατηγού Πετρίτη 1, Δροσιά, τηλ. 210 8133326, www. gigi-burgerbar.com