’’Το θαλάμι’’, ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα.

’’Το θαλάμι’’, ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα.

Η πρωτοτυπία: Αν το καλό τηγάνι το πετυχαίνουμε με το τουφέκι και θεωρείται πρωτοτυπία, τότε ναι, το Θαλάμι αποτελεί μια άκρως πρωτότυπη ψαροταβέρνα.

Η καλύτερη ώρα: Νωρίς το μεσημέρι, μέχρι μιάμιση άντε δύο παρά. Μετά το μαγαζί γεμίζει μέσα (ακόμη και αν είναι καλός ο καιρός) και έξω, οπότε το σέρβις έχει την ανάλογη καθυστέρηση.


Προτείνω: Ό,τι έχει σε όστρακο, καλαμάρι τηγανητό αλλά και ψητό (αν προσέχεις τη διατροφή σου) είναι το ίδιο νόστιμο, φρέσκες σαλάτες και φυσικά τα ψάρια του: τηγανητές κουτσομούρες λουκούμι και ένα λαβράκι στη σχάρα, λιπαρό όσο έπρεπε, ήταν η τελευταία μας «ψαριά».

Σχόλιο: Υπάρχουν και πολλών λογιών ορεκτικά και πρώτα εξίσου νόστιμα και περιποιημένα, αλλά όταν πρόκειται για φρέσκο ψάρι θέλεις λίγα και καλά.
Ορεκτικά €2-€3,80, σαλάτες €2-€5, ψάρια €30-€50/ κιλό, εξαρτάται από το μέγεθος και την κατηγορία. Από τη Μαρία Ζαφειράτου, φωτο. Σίσσυ Μόρφη

Εθνικής Συμφιλίωσης 78, Φάρος Χαλκίδας, τηλ. 22210 74442

Πηγή: alatikaipiperi.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο