Όσοι από εμάς έχουμε ζήσει την «άνθηση» των φαστφουντάδικων τη δεκαετία του ’90 με τα πλαστικά μπιφτέκια μπορούμε να εκτιμήσουμε ακόμη περισσότερο μαγαζιά όπως αυτό.

Η πρωτοτυπία: Ζουμερά μπέργκερ (από όποιο κρέας τραβάει η όρεξή σου), φρεσκοψημένο ψωμάκι και τραγανές πατάτες. Το τρως επιτόπου, σε πακέτο ή ντελίβερι (έως τις 3.00 π.μ.). Τι άλλο να ζητήσεις; Πίτσα; Ε, και από αυτό έχει.

Η καλύτερη ώρα: Μεσημέρι καθημερινής, αν δεν έχεις κλείσει τραπέζι. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, καλό θα ήταν ένα τηλεφώνημα πριν.

Προτείνω: Εκτός από το κλασικό τσίζμπεργκερ, το μπέργκερ BBQ με καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον, το μπέργκερ από βουβαλίσιο κρέας αλλά και αυτό με τη γαλοπούλα, γουακαμόλε, τσένταρ και μπέικον. Όλα συνοδεύονται από φρέσκες τηγανητές πατάτες, αλλά αν δεν σας φτάνουν πάρτε και μία με τυρί fontina και λάδι τρούφας.

Σχόλιο: Αν και δεν έχω σκύλο, μου άρεσε πολύ που με €1 προσφέρουν τρεις λιχουδιές για τον τετράποδο φίλο μας.Από τη Μαρία Ζαφειράτου, fωτογραφίες: Σίσσυ Μόρφη

Διον. Σολωμού 4, Ψυχικό, τηλ. 210 6712222