Το εστιατόριο Ψαροµαγεία στη λεωφόρο Πεντέλης στα Βριλήσσια, µε ένα σκηνικό που παραπέµπει σε νησί, βάζει τους καλοφαγάδες του seafood κατευθείαν στο θέµα.

Για αρχή το όνοµά του, που υπόσχεται ότι στο τραπέζι φθάνουν πιάτα που µυρίζουν θάλασσα σε τιµές βασισµένες σε µια value for money αντίληψη. Η Ψαροµαγεία κάνει τα µαγικά της και µας γεµίζει γευστικά διλήµµατα.

Γιατί, τι θα ακολουθήσει µετά τους λαχταριστούς ψαροµεζέδες; Φιλέτο σαρδέλας σε φρυγανισµένη µπαγκέτα µε µους φέτας και φρέσκο θυµάρι ή λιγκουίνι µε σκορπίνα; Η µήπως τελικά να διαλέξουµε κάτι από την τεράστια ποικιλία των φρέσκων ψαριών;

Και επειδή το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, συνοψίζοντας, η Ψαροµαγεία είναι ένας χώρος όπου νέοι άνθρωποι µε ζεστά χαµόγελα µαγειρεύουν µε µεράκι έχοντας τη συνταγή για να περάσετε καλά .

Εδώ θα βγείτε µε την παρέα σας, θα οργανώσετε επαγγελµατικά γεύµατα ή θα κάνετε την εκδήλωση που ονειρεύεστε. Οσο για τους σπιτόγατους αλλά και αυτούς που δεν µπορούν να φύγουν από το γραφείο, οι νοστιµιές της Ψαροµαγείας χάρη στο delivery φθάνουν πάντα στην ώρα τους.

Λεωφ. Πεντέλης 108 & Ολύμπου, 152 35, Βριλήσια. Reserve: 210 60 96 604/6944 520090