Το Para Siempre είναι ένα μοντέρνο και καλό wine bar στο Κολωνάκι. Είναι μοναδικό σε ότι αφορά τη διακόσμηση και το ύφος του. Στο Para Siempre ταξιδεύουμε κατευθείαν Βαρκελώνη. Τα βιομηχανικά στοιχεία, όπως το γυμνό μπετόν ο ιδιαίτερος χρωματισμός στους τοίχους, με τη γοητευτική αντικέ χροιά,  τα χαρούμενα χρώματα, τα χαριτωμένα σκαμνάκια με πετάλια, ψηλά και χαμηλά τραπέζια και καπιτονέ καναπέδες κάνουν το para siempre έναν μοναδικής αισθητικής ιδιαίτερο χώρο.

Στο συγκεκριμένο wine restaurant μπορείτε να απολαύσετε το κρασί σας με κάποιο συνοδευτικό υψηλής ποιότητας και γευστικότητας σε πολύ χαμηλές τιμές. Η λίστα κρασιών του Para Siempre αποτελείται από 48 επιλεγμένες ετικέτες από έλληνες και διεθνείς παραγωγούς. Μπορείτε να δοκιμάσετε 6 sparkling, 21 λευκά, 4 ροζέ, και 15 κόκκινα, όπου τα περισσότερα σερβίρονται και σε ποτήρι.

 Το μενού προσφέρει μεσογειακή κουζίνα ξεκινώντας απο μπρουσκέτες σε διάφορους φανταστικούς συνδυασμούς και συνέχεια περιλαμβάνει τα μερίδες απο κρέας, ζυμαρικά, ψάρια και άλλα πιάτα έτοιμα να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αυτό που εντυπωσιάζει τους πελάτες του Para Siempre είναι ότι προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα μαζί με το εύγεστο και πολύχρωμο μεσογειακό φαγητό, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.