Το Munchy's είναι ένα νέο γνήσιο burger restaurant στο κέντρο της Κηφισιάς που προσφέρει πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων κυρίως για τους λάτρεις του καλού και αυθεντικού burger αλλά και για τους φίλους του κρέατος γενικότερα.

Η ομάδα των δυνατών burger chef του εστιατορίου χρησιμοποιεί κιμά Black Angus Chuck Eye Roll (ελιά), ο οποίος είναι πάντα φρέσκος και κόβεται καθημερινά στην κουζίνα προτού ψηθεί γίνεται στις ειδικές μαντεμένιες σχάρες του εστιατορίου.

Στον κατάλογό του εστιατορίου μπορεί κανείς να βρει από την πιο απλή κατηγορία burger που αποτελούνται από μπιφτέκια με 50% μοσχαρίσιο κρέας και 50% κρέας από χοιρινό bacon, μέχρι και το «δυνατό όπλο» του εστιατορίου, το Chorizo Burger, το οποίο φτιάχνεται καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου με φρεσκοκομμένο μοσχαρίσιο κρέας αρίστης ποιότητας μαζί με το διάσημο ισπανικό ελαφρώς πικάντικο λουκάνικο Chorizo Sausage. Παράλληλα για τους γευσιγνώστες που λατρεύουν τις premium επιλογές στο Munchy’s μπορεί κανείς να βρει ιδιαίτερα κομμάτια κρεάτων όπως tagliata και rib eye.

Το Munchy's λειτουργεί από το 2015 σε έναν μικρό χώρο στην πλατεία της Κηφισιάς (Κασσαβέτη 9) και η ομάδα του σας περιμένει με χαρά για να σας μυήσει στα μυστικά του αληθινού burger με φρέσκο γνήσιο κρέας χωρίς προσμίξεις.