Τους άρεσε η ομώνυμη ταινία με τον Ντελόν και τον Μπελμοντό, τους άρεσε η εποχή, και κάπως έτσι προέκυψε το όνομα. Μικρό, με διακοσμητικές αναφορές στην Ιταλία των ’50s και των ’60s, το all-day bar «Borsalino» που ανοίγουν όπου να΄ναι στην οδό Κολοκοτρώνη οι Γιάννης Κοροβέσης, Μάκης Παπαδάτος, Άρης Βασιλόπουλος και Νικόλας Τασαμπρός θα στηρίζει τις προτάσεις του στην εντοπιότητα και την εποχικότητα.

Τα τάπας που θα παίζουν σε ελληνικό-ιταλικό-ισπανικό ταμπλό επιμελείται ο Μιχάλης Νουρλόγλου, τη λίστα κρασιών η Γιοβάνα Λύκου, το soundtrack θα κινείται ανάμεσα σε soul, jazz και μουσικές του κόσμου, ενώ το μπαρ έχουν αναλάβει οι Σίμος Ταγαράς και Σταμάτης Σταματιάδης, υπό την εποπτεία του Κοροβέση, που θα δίνει κι εκείνος το «παρών» πίσω από τη μπάρα.

Από ό,τι έμαθα, κάθε λίστα κοκτέιλ θα έχει ένα πρωταγωνιστικό συστατικό. Πρώτο τη στάμπα του βάζει το πορτοκάλι, με διαφορετικές ποικιλίες και καταγωγές, δίνοντας άρωμα και γεύση σε τρία από τα signature cocktails. Από την Άντζελα Σταματιάδου. 

Κολοκοτρώνη 59, Κέντρο τηλ: 2102297861