Το brunch στο Cafezoe του Intercontinental είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, που μπορεί να γίνει ξεκούραστη ακόμα και στους γονείς, που επιθυμούν να συνδυάσουν και την γεύση αλλά και το να περάσουν λίγες ευχάριστες ώρες με τα παιδιά τους.
 
Στον φιλόξενο χώρο του Cafezoe, στο ισόγειο του ξενοδοχείου με θέα την πισίνα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν στήσει από τις 12 το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις 4, έναν από τα τους πιο γευστικούς και πλούσιους μπουφέδες στην Αθήνα.
 
Σε ένα περιβάλλον που είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο, με το ξύλο να κυριαρχεί παντού, αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο, οι σεφ του ξενοδοχείου κατάφεραν να στήσουν έναν μπουφέ που μπορεί να τέρψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, πλούσιο σε ποσότητα, χωρίς όμως να στερείται ποιότητας.
 
Σε αυτόν θα βρείτε σαλάτες, εποχής αλλά και πιο ιδιαίτερες, σίγουρα πάνω από 8 είδη μετρήσαμε, κυρίως πιάτα με βάση το μοσχάρι, το κοτόπουλο, το χοιρινό, αλλά και το ψάρι, ορεκτικά, ψητά λαχανικά, πίτες και αρκετά άλλα πιάτα, αντιπροσωπευτικά της μεσογειακής κουζίνας. 
 
Δίπλα στον κεντρικό μπουφέ, άλλος ένας μικρότερος... κλείνει το μάτι στους μακαρονάδες, που είναι και πολλοί, καθώς για όσους το επιθυμούν ένα πιάτο λαχταριστα μακαρόνια μαγειρεύονται μπροστά τους εκείνη την στιγμή από έναν ειδικό σεφ.
 
Για τους λάτρεις των γλυκών, υπάρχουν, επίσης άπειρες επιλογές, σε έναν ξεχωριστό χώρο δίπλα στον κεντρικό μπουφέ, κυρίως από την ελληνική παράδοση και όχι μόνο: Σοκολατίνα, σάμαλι, χαλβάς, καρυδόπιτα, αλλά και λουκουμάδες που φτιάχνονται μπροστά μας εκείνη την στιγμή, ενώ για τους λάτρεις του παγωτού, ακόμα και το φθινόπωρο και τον χειμώνα, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει και... γιαυτό!
 
Και τώρα πάμε στο κρίσιμο ζήτημα: Καλές οι γεύσεις, καλή η ποικιλία, αλλά τι γίνεται με τα παιδιά ; Πως θα μπορέσουν οι γονείς να περάσουν μια όμορφη Κυριακή μαζί με τα βλαστάρια τους ;
 
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, δίπλα στα τραπέζια που κάθονται οι γονείς στον εξωτερικό χώρο, δίνει τη λύση:
 
Παιδικά τραπεζάκια και άπειρες παιδικές δραστηριότητες περιμένουν τους μικρούς φίλους, ενώ από τις 12-4 το παρών δίνουν και δύο κοπέλες, οι οποίες απασχολούν τα παιδιά με παιχνίδια και τραγουδάκια. 
 
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν, όσο οι γονείς απολαμβάνουν το γεύμα τους να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους, ενώ και αυτοί με τη σειρά τους... τσιμπάνε όποτε θέλουν από τον μπουφέ. 
 
Info: Cafe Zoe στο Intercontinental
Διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 89-93
Τηλέφωνο: 210 9206000
Τιμή κατ άτομο: 39.50 ευρώ, παιδιά μέχρι 5 ετών δωρεάν.