Για το νέο bar της Κολοκοτρώνη ο λόγος: το Borsalino.

Παίρνει το όνομά του από την ομώνυμη ταινία των Ντελόν και Μπελμοντό, ενώ έχει και σαφή σύνδεση με την περίφημη εταιρεία καπέλων. Οι άνθρωποι του bar άλλωστε είναι τύποι που... βγάζουν το καπέλο τα φίνα αποστάγματα, όπως λέει και το μότο του καταστήματος –Hat’s off to fine spirits. 

Σκοπός εδώ είναι να σερβίρονται  νόστιμα ποτά και φαγητά, με έμφαση στην εποχικότητα και την εντοπιότητα της Μεσογείου. 

Το μενού των ποτών θα αλλάζει ανά τρίμηνο, υπό την επιμέλεια των επικεφαλής μπαρτέντερ, Σίμο Ταγαρά και Σταμάτη Σταματιάδη, ενώ αλλαγές στο μενού του φαγητού θα γίνονται ανά δεκαήμερο, υπό την επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου που έχει αναλάβει το όλο κόνσεπτ. Στη λίστα των κρασιών η Γιοβάννα Λύκου έχει επιλέξει ελληνικές και ξένες ετικέτες, έχοντας στο μυαλό της και τον γευστικό συνδυασμό με το φαγητό.

Μια προπονημένη και δοκιμασμένη στα δύσκολα ομάδα από μπαρτέντερ και φλορτέντερ θα εναλλάσσουν ρόλους στο χώρο, ενώ τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο Γιάννης Στεφανάκος, έχοντας πίσω του πολλά χρόνια μουσικής επιμέλειας σε αθηναϊκά και μη μπαρ, καθώς και μία πολύ μεγάλη ομάδα από δισκοθέτες που θα κινούνται στο μουσικό πλαίσιο της soul, της τζαζ και της μουσικής του κόσμου.

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στον καφέ, με τους συνεργάτες του Borsalino, KUDU coffee roasters, να καβουρδίζουν ένα premium blend καθώς και ένα single origin από την Κένυα, για την καθημερινή ικανοποίηση των πελατών του Borsalino.

Το Borsalino υπογράφουν οι Γιάννης Κοροβέσης, Μάκης Παπαδάτος, Άρης Βασιλόπουλος και Νικόλας Τσαμπρός.

Κάντε... ποδαρικό στα cocktails του δοκιμάζοντας  το Bossa per Due (Βότκα αρωματισμένη με φιστίκι Αιγίνης και βανίλια, σιρόπι σφενδάμου, βαλσαμικό ξύδι και φρέσκο ανανά) ή το Sleepwalk (Reposado τεκίλα, γλυκό βερμούτ, γλυκό σέρι, γούστερ σος, ανάμεικτα φρούτα του δάσους, αλατισμένη σοκολάτα). Από τον Μπάμπη Δούκα

Aνοιχτά καθημερινά από τις 09:00 έως τις 03:00. Παρασκευή και Σάββατο έως τις 04:00.

Κολοκοτρώνη 59, Αθήνα, τηλ. 210 2297861