Δεν σταματά τις (νόστιμες) εκπλήξεις το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων, η Yoleni’s, που μετά το περίφημο πια Yoleni’s Flagship store (στο οποίο φυσικά μεταξύ άλλων βρίσκεται και το... λαχταριστό steak bar της Φάρμας Μπράλου) δημιουργεί το πρώτο Olive Oil Bar στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρία GAEA στον 3ο όροφο του πρώτου της πολυχώρου ελληνικής γαστρονομίας.

H GAEA, αποτελεί την πιο πολυβραβευμένη διεθνώς ελληνική εταιρία ελαιολάδου, με 84 διεθνή βραβεία την τελευταία 10ετία για την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της, στοχεύει στην εκπαίδευση του κοινού αναφορικά με το ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό.

Μέσω διαδραστικής παράστασης διάρκειας 1 ώρας, που λαμβάνει χώρα στο Olive Oil Bar, ο επισκέπτης οδηγείται μεθοδικά στη γνώση, τη σωστή επιλογή, τη γεύση αλλά και την απόλαυση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Το εν λόγω σεμινάριο έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, πάντα υπό την προσεκτική καθοδήγηση του παρουσιαστή.


Επιπλέον, για τον επισκέπτη του χώρου που διαθέτει περιορισμένο χρόνο, έχει προβλεφθεί ιδιαίτερη παρουσίαση με τη χρήση ατομικών tablets και διαδραστικών ενεργειών αναγνώρισης και κατανόησης του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.

Σόλωνος 9, Κολωνάκι