Δεν γίνεται να περάσεις μπροστά από τον φούρνο "Panella" στην Πανεπιστημίου και να μην περάσεις το κατώφλι του για ένα γαστριμαργικό ταξίδι στην Ιταλία... Δοκίμασε μοναδικά σάντουιτς αλλά και ψωμιά όλων των ειδών, όπως αυτό με το χοντρό αλάτι και το δεντρολίβανο, αλλά και άλλες ιταλικές λιχουδιές focaccia, panini, trammezzini, κριτσίνια, αλμυρές τάρτες λαχανικών, πίτσα με λεπτό τραγανό ζυμάρι. Από τα γλυκά δοκιμάσαμε υπέροχο αυθεντικό τιραμισού με κακάο, τραγανό κανόλι και cassata Siciliana με κρέμα ρικότα, φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού. Το εσωτερικό του, αν και μικρό, είναι κομψό, με αναφορές στη Σικελία. 


(Πανεπιστημίου 6, 2103615002)



Πηγή: athensmagazine.gr