Σκεφτείτε την ιδανική Κυριακή με την οικογένεια: Παιχνίδια και χαρές το πρωί, ένα καλό πρωινό και όταν έρχεται η ώρα του μεσημεριανού, τι καλύτερο από το συνδυάσετε εξαιρετικές νοστιμιές, χωρίς να κουνήσετε καν το μικρό σας δαχτυλάκι σε ένα περιβάλλον αρτιστίκ, όπου και τα παιδιά θα μπορούν να περάσουν καλά...

Όχι αυτό δεν είναι όνειρο... Μπορεί και το κάνει πραγματικότητα κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα το Grecotel Palace Athena στην καρδιά της Αθήνας, το εξαιρετικό art boutique hotel του ομίλου Grecotel που φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του γεύματος, τόσο των γονιών, όσο και των μικρών.

Στην εξαιρετικής αισθητικής αίθουσα, όπου ανά διαστήματα φιλοξενούνται και μικρές εκθέσεις ιδιαίτερων καλλιτεχνών - μάλιστα τα εκθέματα είναι προς πώληση - με θέα την πλατεία Κοτζιά, ο μπουφές έχει ανοίξει από νωρίς. Από τις 13.00 συγκεκριμένα και διαρκεί ως τις 16.00. 

Τι να πρωτοδιαλέξεις; Ξεκινάμε από τις σαλάτες: Φρεσκότατες, με εκλεκτά τυριά και ελαιόλαδο από τις φάρμες της Grecotel στην Κρήτη: Χωριάτικη, Ceasars, ντομάτα μοτσαρέλα, ανάλαφρο κους κους, πραγματικά μπορούν να αποτελέσουν άνετα κύριο πιάτο και για όσους προσέχουν την σιλουέτα τους...Αλλά πραγματικά ΜΗΝ το κάνετε αυτή την Κυριακή. Αφήστε τη δίαιτα για... άλλη μέρα. 

Τα κυρίως ; Καθαρές γεύσεις, τίμιες, για να μπορούν να φάνε και να ευχαριστηθούν και οι γονείς αλλά και τα παιδιά. 

Να σας δώσουμε παραδείγματα ; Μοσχαράκι, κοτόπουλο, φιλετάκια χοιρινού αλλά και φιλέτο πέρκα, όλα συνοδευόμενα με πατάτες, ρύζι και εκπληκτικά σπρινγκ ρολς.

Την παράσταση κλέβει επίσης και η πίτσα που... λιώνει κυριολεκτικά στο στόμα.

Αλλά προσοχή: Μην παρασυρθείτε και χορτάσετε με αυτά, γιατί ακολουθούν και τα γλυκά, στον δικό τους ξεχωριστό μπουφέ, που είναι κυριολεκτικά... θάνατος: Ελληνικές γεύσεις όπως χαλβάς και καρυδόπιτα, τούρτα κορμός, κεράσματα και άλλα...  έμπνευσης του σεφ αποτελούν  το καλύτερο κλείσιμο για το γεύμα στο Grecotel Palace Athena.

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος: Κεφάλαιο παιδιά: Για τα βλαστάρια μας το ξενοδοχείο έχει φροντίσει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: Σε ειδική αίθουσα δίπλα ακριβώς από αυτή του φαγητού, τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν, να κατασκευάσουν, να μαγειρέψουν και να ψήσουν τα δικά τους brownies, αλλά και να κάνουν... face painting. Και όλα αυτά με την ''σφραγίδα'' του imaginarium, εγγύηση στο καλό και ποιοτικό παιχνίδι.

Όχι πείτε μας: Φαντάζεστε τίποτα καλύτερο για τα μεσημέρια της Κυριακής; 

Info: Grecotel Palace Athena

Αθηνάς 65, Πλατεία Κοτζιά

Πρόγραμμα μπουφέ για Φεβρουάριο και Μάρτιο
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, 13:00 - 16:00
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, 13:00 - 16:00
Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, 13:00 - 16:00

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, 13:00 - 16:00
ΤΙΜΗ 25€/άτομο. Για παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση. Για παιδιά έως 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ.
Για κρατήσεις & περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 210 3250900