Το beertime είναι μια ιδιαίτερη μπυραρία σε διατηρητέο κτίριο του Ψυρρή που θυμίζει κάτι από Kneipen(κνάιπεν)-pub που συναντάς σε μικρά χωριά της Γερμανίας. Προσεγμένος χώρος με λεπτομέρειες που ανακαλύπτεις σιγά-σιγά γυρίζοντας το βλέμμα σου τριγύρω. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής: στον άψογο συνδυασμό πέτρας, ξύλου και σίδερου, στα χειροποίητα έπιπλα, στον επιβλητικό πολυέλαιο με τα 300 μπουκάλια μπύρας, στον ψυκτικό θάλαμο και στην ανοιχτή κουζίνα. Η ατμόσφαιρα φιλόξενη, το περιβάλλον χαλαρό, το σέρβις ευχάριστο. Η μουσική αυστηρά Rock και συγκεκριμένα από την δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα.
Στο μενού μας προσφέρουμε σπιτική κουζίνα, μπυρομεζέδες - σπεσιαλιτέ μας το κότσι με τον χειροποίητο πουρέ πατάτας- ποικιλίες κρεατικών bbq, ποικιλίες από γερμανικά λουκάνικα, σαλάτες, vegetarian πιάτα κ.α. Η κουζίνα μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένη ώστε να συνοδεύει μια παγωμένη φρέσκια μπύρα. 

Στο μενού της μπύρας θα βρείτε Ελληνικές, Βαυαρικές και Ευρωπαϊκές μπύρες. Πιστεύουμε στην ποιότητα και στις δυνατότητες της ελληνικής μικροζυθοποιίας και την στηρίζουμε. Στον κατάλογο υπάρχει σύντομη περιγραφή κάθε μπύρας και τα βραβεία της. Στον ψυκτικό μας θάλαμο είναι πάντα κουμπωμένα 6 βαρέλια. Σ' εμάς πρώτα δοκιμάζετε και μετά παραγγέλλνετε τη βαρελίσια μπύρα που σας αρέσει. Για μεγάλες παρέες έχουμε τους πύργους – beer dispenser – χωρητικότητας μέχρι 5 Λίτρα.
Το κελάρι μας με την ξύλινη οροφή από το 1870 και τους πέτρινους τοίχους είναι ένας ζεστός και μοναδικός χώρος που έχει θέα τον ψυκτικό θάλαμο, διαθέτει δικές του κάνουλες βαρελίσιας μπύρας, είναι αυτόνομο και άρτια εξοπλισμένο για εκδηλώσεις, εκθέσεις, party κ.λ.π. 

Το προσωπικό μας φιλικό και άριστα εκπαιδευμένο.

Πλατεία Ηρώων 1,  Ψυρρή, Αθήνα, τηλ: 210 322 8443

myhappyhour.gr