Το Τσιφλίκ Μπαχτσέ είναι το μοναδικό Πολίτικο Μεζεδοπωλείο στον Κορυδαλλό που σας ταξιδεύει σε γεύσεις Μικρασιάτικες. Ο χώρος είναι φιλικός, λιτός, με φωτεινά χρώματα και διακριτικές διακοσμητικές πινελιές: ένας χρυσός σκαλιστός καθρέφτης, βαζάκια με μπαχαρικά και γλυκά του κουταλιού στα ράφια, σουπλά με καρτ ποστάλ από διάφορα σημεία της Μικρασίας κάνουν την αίσθηση του χώρου ξεχωριστή, δημιουργώντας ζεστασιά.

Η κουζίνα του εστιατορίου δεν στερείται γνώσεων και οι πρώτες ύλες είναι πάντα προσεγμένες. Όλα τα πιάτα συνθέτουν μια σημαντική διαδρομή ανάμεσα σε γεύσεις, αναμνήσεις, μουσικές, μυρωδιές. Τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις των πιάτων είναι μία συνάντηση με το παρελθόν μας, τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι παππούδες μας.

Υπέροχοι μεζέδες και κυρίως πιάτα έρχονται στο πιάτο σας για να ανακαλύψετε τον γευστικό πλούτο των χαμένων πατρίδων. Δοκιμάστε φατούς, παστουρμαδοπιτάκια, χειροποίητη κιμαδόπιτα, χουνκιάρ μπεγιεντί, γκιουλ και εκμέκ κοτόπουλο. Το Τσιφλίκ Μπαχτσέ χωρίζεται σε 4 διαφορετικούς χώρους: τη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη, την Προύσα και το Αιβαλί. Ανακαλύψτε το μαγικό αυτό γαστρονομικό ταξίδι.

Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30 και Κυριακή από τις 15:30 υπάρχει ζωντανή μουσική

Δε. έως Σα. 19:00 - 00:00, Κυ. 13:30 - 00:00, μέσω e-table 211-311-5555

Μεγάλου Αλεξάνδρου 24 (πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης-Μέμου), Κορυδαλλός 181 20

e-table.gr