Το Ψυρρηκοκκό είναι ένα ιδιαίτερο το τσιπουράδικο –ουζερί - μεζεδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην γραφική περιοχή του Ψυρρή. Εκεί που η γεύση ενώνεται με την απόλαυση, εκεί που η ποιότητα γίνεται ένα με την ποικιλία, εκεί που οι στιγμές μετατρέπονται σε ευχάριστες αναμνήσεις, εκεί συναντάς το «Ψυρρηκοκό».

Πρόκειται για ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, με υπέροχες νοστιμιές και ζωντανή μουσική. Η ποικιλία των μεζέδων είναι πολλή μεγάλη και ξεκινάει από σαλάτες, πίτες, θαλασσινά, κρεατικά και λιχουδιές που δημιουργούνται με φαντασία και μεράκι. Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

Μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας ή την οικογένειά σας και να χορτάσετε σε μεγάλες ποσότητες και καλές τιμές, τα πιο γευστικά μενού, σε συνδυασμό με καλό κρασί, ουζάκι και τσίπουρο. Η χαρούμενη ατμόσφαιρα και η ζωντάνια της γειτονιάς, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ενημερωθείτε για τη ζωντανή μουσική μας, που σίγουρα δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Το Ψυρρηκοκό είναι η νέα άφιξη που θα κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Τάκη 24 Ψυρρή - Αθήνα