Η ταβέρνα ο Μήτρος στη Φυλή (Χασιά) προσφέρει ελληνική κουζίνα και έχει σημαντική ιστορία στην περιοχή. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1966, όταν ο μπαρμπα-Παναγιώτης με το γιο του Μήτρο, με πολύ μεράκι και αγάπη για το καλό φαγητό, άρχισαν να μαγειρεύουν για τους τους φίλους τους, προσφέροντας γεύσεις που μοιάζουν σαν να βγήκαν από την σπιτική παραδοσιακή ψησταριά.

Η ιστορία συνεχίζεται με σεβασμό στον πελάτη, χαμόγελα και μεράκι για τις ποιοτικές γεύσεις. Δοκιμάστε ξεχωριστά ορεκτικά, καυτερές ποικιλίες, που αποτελούν τον καλύτερο μεζέ για το κρασί και καταλήξτε στα ψητά της ώρας από τις γεμάτες ψησταριές, τα ψητά της σούβλας και της σχάρας, που προέρχονται από φρέσκα ελληνικά κρέατα. Όλα στο μενού είναι χειροποίητα και νόστιμα. 

Τα τρία τζάκια της σάλας προσδίδουν την αίσθηση οικογενειακής ατμόσφαιρας στον άνετο χώρο, ενώ το μεγάλο συντριβάνι και η σκιά των δέντρων στην αυλή αποτελούν ανάσα δροσιάς για τις ηλιόλουστες μέρες. Αν έχετε παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα στην παιδική χαρά, όσο εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας. Κάθε Κυριακή η ζωντανή μουσική θα εμπλουτίσει ευχάριστα το γεύμα σας. Κρατήσεις μέσω e-table 211-311-5555. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Κυριακή 12:00 - 00:00

Λεωφόρος Φυλής 55 Χασιά

e-table.gr