Το εστιατόριο Le Charme de Pit στο Κολωνάκι προσφέρει Μεσογειακή – Δημιουργική κουζίνα. Αποτελώντας ένα σταθερό στέκι για όλη τη μέρα στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ένα μοντέρνος χώρος που αποπνέει τη γοητεία ενός γαλλικού μπιστρό. Στο εστιατόριο Le Charme de Pit μπορείτε να χαλαρώσετε από νωρίς το πρωί με καφέ μέχρι αργά το βράδυ με επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών και ξένων αμπελώνων.

Στο Le Charme de Pit το κρασί μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μία απολαυστική εμπειρία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σε συνδυασμό με μεσογειακές σπεσιαλιτέ και finger food.  Το μενού υπογράφει ο γνωστός Executive Chef Πουλής Παναγιώτης που έχει δημιουργήσει ένα μεσογειακό μενού με έμφαση στα φρέσκα βότανα, με μοντέρνες τεχνικές, μεστές γεύσεις και προσιτές τιμές.

Δοκιμάστε ποικιλία από φρέσκες πράσινες σαλάτες, ορεκτικά, φρέσκα ζυμαρικά και για κυρίως δοκιμάστε από τα πιο απλά κυρίως πιάτα έως αρκετά gourmet απολαύσεις. Το εστιατόριο Le Charmede Pit στο Κολωνάκι μπορεί να γίνει το στέκι σας όλη την ημέρα για καλό φαγητό και κρασί στο κέντρο της Αθήνας. Δευτέρα έως Κυριακή 07:00 - 01:00. Κρατήσεις μέσω e-table 211-311-5555

Κανάρη & Μηλιώνη 1 Αθήνα

e-table.gr