Το «Meating Point» είναι ένα μεγάλο μαγαζί, φιλική υπερπαραγωγή, που όμοιό του δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή (Πετρούπολη - Κηπούπολη - Άγιος Ιερόθεος). Υιοθετεί τη σημειολογία της νεο-ταβέρνας (λευκή επίπλωση) αλλά και ωραία μοντέρνα στοιχεία και είναι σίγουρο ότι αγαπάει πολύ τον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο με τόσες φωτογραφίες πρωταγωνιστών στους τοίχους. Τώρα βεβαίως εσείς θα καθίσετε έξω, στην όμορφη πλατεία δίπλα στον Άγιο Γεώργιο.

Ως πρελούδια του κρέατος σας προτείνω την ομώνυμη του μαγαζιού σαλάτα (ρόκα μέσα σε τραγανή φωλιά από γραβιέρα Κρήτης μαζί με σύκα, προσούτο και ταιριαστή βινεγκρέτ πετιμεζιού) και ακόμη περισσότερο άψογα τηγανισμένη φέτα μέσα σε τραγανό φύλλο με μέλι και μαυροσούσαμο, όπως και πολύ καλά, στακάτα μυζηθροπιτάκια.

Τα τηγανητά μπαστούνια κολοκυθιού είναι γλυκοφάγωτα, αλλά πρέπει να γίνουν πιο τραγανά και dry. Η σταβλίσια χοιρινή (σπαλομπριζόλα με την πανσέτα της) είναι καμπυλωτή σαν για­ταγάνι και νοστιμότατη, συνοδεύεται δε από πολύ ωραίες στρογγυλές τηγανητές πατάτες. Ομοίως ωραία είναι η μοσχαρίσια σταβλίσια. Τρυφερή και γευστική έκπληξη το γεμιστό με γραβιέρα μπιφτέκι κοτόπουλου, αφράτο και με φρεσκάδα μυρωδικών.

Η διπλανή αδελφή κρεπερί φτιάχνει πολύ ωραίες κρέπες (Πλ. Αγίου Γεωργίου 6, Περιστέρι, . Τιμή: € 16-21)

Πηγή: athinorama.gr