Στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας και πιο συγκεκριμένα στα «Χρώματα Βυθού», το εστιατόριο που αποτελεί τον Νο1 προορισμό για φρέσκο ψάρι και όχι μόνο στην Αθήνα, εντόπισε ο φωτογραφικός τον Γιώργο Ντάβλα.

Τα Χρώματα Βυθού δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2004, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ψαροφάγους. Το μενού του εστιατορίου που επιμελείται ο chef Γιάννης Φραγκίσκος, ξεχωρίζει για τις εκλεκτές, ισορροπημένες γεύσεις του, σε μια ευρεία ποικιλία που περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο πιάνεται στα δίχτυα: φρέσκα θαλασσινά και όστρακα που σε συνδυασμό με τις αγνές πρώτες ύλες προσφέρουν μια εξαιρετική γαστριμαργική εμπειρία. 

#chromatavythou #seafood

https://www.facebook.com/chromatavythou/