Δημιουργικά πιάτα με φιλοσοφία και όραμα τη διάδοση της κρητικής διατροφής. Ένα σύγχρονο αλλά πολύ οικείο περιβάλλον, με επαγγελματικό σέρβις και πιάτα δουλεμένα με μεράκι και φαντασία.

Τα Dakos ανήκουν στη δημοφιλή κατηγορία των restaurants lounges, με όλα εκείνα τα στοιχεία που υπόσχονται στιγμές για κουβέντα, διασκέδαση και γευστική εμπειρία. Είναι ανοιχτά από το πρωί για καφέ, το μεσημέρι για ένα quick lunch και το βράδυ για μια εξόρμηση. Σημειώστε ότι όλα τα υλικά επιλέγονται με προσοχή και έρχονται από την Κρήτη.

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και περιλαμβάνει τόσες λιχουδιές, που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Πάντως το σφακιανό λουκάνικο λέει πολλά, όπως και τα τσιγαριστά χόρτα με αβγά. Από τις πίτες, η μεγάλη σκεπαστή του Ρεθύμνου, η μαραθόπιτα και τα πιτάκια με γραβιέρα και απάκι σού αφήνουν μια γερή νοστιμιά Κρήτης. Από τα κυρίως πιάτα, τα ρύζια, τα ψάρια και τα ζυμαρικά αξίζει να δοκιμάσεις το κοτόπουλο με μπάμιες ή το κοτόπουλο ταντούρι του Ψηλορείτη.

Οι μερίδες είναι τεράστιες, γι' αυτό φροντίστε να αφήσετε χώρο στο στομάχι σας. Δεν γίνεται να μην απολαύσετε μια πίτα σφακιανή με μελοκάρυδο στο τέλος!


Ζησιμοπούλου 26 και Λαζαράκη, Γλυφάδα, 210 8947040