Με γεύσεις από τη Χαλκιδική συνεχίζεται το Symposio @ Ark, το φεστιβάλ δημιουργικής τοπικής κουζίνας που διοργανώνουν από κοινού το βραβευμένο εστιατόριο Ark και το περιοδικό Αθηνόραμα.

Την περιοχή θα «εκπροσωπήσει» ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης του Bubo Fine Dining Restaurant (Βουρβουρού) ο οποίος θα δημιουργήσει ειδικά για εμάς ένα πεντανόστιμο μενού τεσσάρων πιάτων που πειράζει έξυπνα  υλικά και μαγειρικές παραδόσεις της μακεδονικής γης φέρνοντας τα πιο κοντά στις σύγχρονες γαστρονομικές απαιτήσεις.

Το μενού που θα απολαύσουμε:
To καλωσόρισμα του σεφ

Σπανάκι, βασιλικός, φέτα, τραγανό ρύζι και raspberry

Ορεκτικό
Φρέσκο σκουμπρί ψημένο σε τρία στάδια
φασόλια γίγαντες miso, γλυκόξινο ραπάνι, αφράτο λάχανο, χλιαρή σάλτσα από λευκά φασόλια

Κυρίως
Αρνάκι γάλακτος φρικασέ
αγκινάρες Ιερουσαλήμ, σέσκουλο, αβγολέμονο, καφές

Επιδόρπιο
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
παρφέ χαλβά, μπισκότο φιστίκι Αιγίνης, εσπεριδοειδή

To Bubo Fine Dining Restaurant sto Symposio @ Ark, Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, Πέμπτη 29 Μαρτίου, ώρα 20:30. Τιμή: 48 € / άτομο. Για κρατήσεις επικοινωνείτε μετα τηλ. 210 8948882 και 210 7450100.

Ένας γευσιγνώστης – δημοσιογράφος του περιοδικού Αθηνόραμα θα βρίσκεται στο σημείο για να μας «ξεναγήσει» στη κουζίνα του σεφ.