Στο Ark στη Γλυφάδα η παρέλαση δημιουργικών τοπικών γεύσεων από όλη την Ελλάδα συνεχίζεται. Την Πέμπτη 26 Απριλίου θέση πάνω από τις μαρμίτες του βραβευμένου εστιατορίου παίρνει η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου η οποία «λάμπει» καθημερινά στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού Κυρίμαι στον Γερολιμένα.

Η βραβευμένη σεφ θα προσθέσει την δική της πινελιά στο πανόραμα ελληνικών γεύσεων που ξεδιπλώνεται τους τελευταίους μήνες στο πλαίσιο του φεστιβάλ Symposio @ Ark υλοποιώντας ένα ανοιξιάτικο μενού 4 πιάτων που συνδυάζει τα μεθυστικά αρώματα της εποχής με τη στιβαρότητα που χαρακτηρίζει ό,τι μανιάτικο.

Το μενού που θα απολαύσουμε:
Το καλωσόρισμα του σεφ 

Αυγό φρύδι, τσιγαριαστά χόρτα, ξυνόγαλο, πικάντικο τσουχτό πρόβειο βούτυρο αρωματισμένο με ξηρό δυόσμο

Ορεκτικό 
Κρεμμυδοπασπαλάς με σοταριστές ρίζες σπανακιού, αγκινάρα και μάραθο

Κυρίως 
Ψωμί και ψάρι: φιλέτο από Μυλοκόπι και σύγλινο Μέσα Μάνης πάνω σε μαριναρισμένα παντζαρόφυλλα και τουρσί μελιτζανάκι

Επιδόρπιο 
Κρέμα γαλακόπιτας με φρούτα εποχής, φουντούκι και σορμπέ λεμόνι

Κυρίμαι στο Symposio @ Ark, Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, Πέμπτη 26 Απριλίου στις 21:00 . Τιμή: 42 € / άτομο. Για κρατήσεις: Τηλέφωνο επικοινωνίας ark  210 8948882, τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα 210 7450100